ΔΗΜΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

×

Προειδοποίσηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 30
15 Απριλίου 2020 Σε ΝΕΑ-ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

CommunityCentresLogo CMYK me fonto                                                             logo Dimou Alonnisou A4

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Αλοννήσου εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων ανακοινώνει ότι την ΤΡΙΤΗ 14/04/2020 και ΤΕΤΑΡΤΗ 15/04/2020 θα πραγματοποιήσει  διανομή  προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Ωφελούμενοι είναι  οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα γίνει στις 14 και 15/04/2020 και ώρες 09:00-16:00 στο προαύλιο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλοννήσου και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας τους, οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στο χώρο μόνο κατόπιν της τηλεφωνικής ενημέρωσής τους για την ώρα και ημέρα προσέλευσης τους.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο  προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Τέλος, στα πλαίσια των μέτρων πρόληψης κατά του κορονοϊού η διανομή θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό χώρο, με αυστηρή τήρηση της μεμονωμένης προσέλευσης των δικαιούχων στις συγκεκριμένες ώρες που τους έχουν δοθεί προς αποφυγή συνωστισμού και παροχή γαντιών και απολυμαντικού.

logos olamazi

To Ινστιτούτου Εργασίας/Γ.Σ.Ε.Ε αναπτύσσει και παρέχει υπηρεσίες εξ αποστάσεως επαγγελματικής συμβουλευτικής, εργαζομένων και ανέργων.
Πρόκειται για υπηρεσίες ατομικής συμβουλευτικής που υποστηρίζονται τεχνικά από διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης χωρίς ωστόσο να διαφοροποιούνται ουσιαστικά, σε επίπεδο στόχων και μεθόδου, από τις δια ζώσης. Η εξ αποστάσεως επαγγελματική συμβουλευτική, μπορεί να θεωρηθεί εξέλιξη της παραδοσιακής μεθόδου, στοχεύει στην εξατομικευμένη υποστήριξη και ενδυνάμωση των ατόμων για επαγγελματική ανάπτυξη και στη βελτίωση των δεξιοτήτων τους κατά την αναζήτηση εργασίας.
Ειδικότερα, η εξ αποστάσεως επαγγελματική συμβουλευτική αναπτύσσεται σε πραγματικό χρόνο, υποστηρίζεται από λογισμικό διαδικτυακής πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης και οργανώνεται με τη μορφή ατομικών συνεδρίων και τη χρήση εργαλείων και ερωτηματολογίων. Επιπλέον, σύμφωνα με την ακολουθούμενη μεθοδολογία, τα στάδια και οι στόχοι της συμβουλευτικής προσαρμόζονται στις ανάγκες των συμβουλευομένων και υπάρχει ευελιξία, τόσο ως προς τον αριθμό των συναντήσεων, όσο και στην επιλογή των εργαλείων.
Οι τεχνικές απαιτήσεις για τους συμμετέχοντες είναι οι ελάχιστες καθώς δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός ή λογισμικό παρά ηλεκτρονικός υπολογιστής με ηχεία και μικρόφωνο, σύνδεση στο internet ή smart phone ή tablet.
Για την περιφέρεια Θεσσαλίας, οι εργαζόμενες/οι και οι άνεργες/οι συμπολίτες μπορούν να απευθυνθούν στην περιφερειακή δομή του Ινστιτούτου Εργασίας /ΓΣΕΕ Θεσσαλίας, στα τηλέφωνα 2410.537489-90 καθώς και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ine gsee diplasoy

CommunityCentresLogo CMYK me fonto

logos olamazi

02 Απριλίου 2020 Σε ΝΕΑ-ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

      CommunityCentresLogo CMYK me fonto    logo Dimou Alonnisou A4

Η ομάδα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων (ΚΙΜ) του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ γραμμή υποστήριξης για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση όλων των πολιτών από άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων (ενδεικτικά: Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Γυναικολόγος, Οφθαλμίατρος, Παθολόγος-Διαβητολόγος, ΩΡΛ, Διαιτολόγος, Γενικός Χειρουργός, Ακτινολόγος, Ψυχολόγος-Παιδοψυχολόγος, Πνευμονολόγος, Παιδίατρος, Οδοντίατρος) είτε τηλεφωνικά, είτε διαδικτυακά, είτε ακόμη και με τηλεδιασκέψεις, όπου αυτό είναι εφικτό για θέματα που αφορούν την πανδημία του κορονοϊού καθώς και άλλα θέματα ιατρικού περιεχομένου .


Στοιχεία επικοινωνίας:


email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ.: 2102447694 08:00 -16:00
κιν.: 6951937521 16:00 – 20:00

Ακολουθεί συνημμένως το σχετικό Δελτίο Τύπου 

         ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ

24 Μαρτίου 2020 Σε ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μένουμε σπίτιlogo Dimou Alonnisou A4

CommunityCentresLogo CMYK me fonto

αρχείο λήψης

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΈΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ BΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ.

Σύμφωνα με το υπ΄αρίθμ πρωτ. 18919-18/3/2020 ( ΑΔΑ: ΩΧ8Γ46ΜΤΛ6-502) εγγράφου της Γενικής Γραμματείας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα Δ/νση Προσωπικού Τοπ. Αυτοδιοίκησης και σε συνέχεια της Α.Π 18659/17-3-2020 εγκυκλίου του Υπουργείου σας ενημερώνουμε ότι:

Α) Για την εξυπηρέτηση για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους πρόκειται για εξυπηρέτηση ως προς τη ΔΙΑΝΟΜΗ φαρμακευτικού υλικού και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους, με δαπάνη που βαρύνει τους αιτούντες.

20 Μαρτίου 2020 Σε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

CommunityCentresLogo CMYK me fonto    logo Dimou Alonnisou A4    ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Μένουμε σπίτι

ΈΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ BΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ.
Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Αν είσαι δημότης ή κάτοικος του δήμου Αλοννήσου και δεν μπορείς να αυτοεξυπηρετηθείς, κάλεσε στο τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αλοννήσου 2424350208 ή στείλε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8.00 έως τις 16:00.

«Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ»  για:

  • Την καταγραφή των κατοίκων του Δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικείες τους και αδυνατούν κατά δήλωσή τους να εξυπηρετηθούν.
  • Επίσης στην καταγραφή των απόρων και οικονομικά αδύνατων κατοίκων του Δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικείες τους και αδυνατούν κατά δήλωσή τους να εξυπηρετηθούν

Με αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση του Κέντρου Κοινότητας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή καλώντας στο τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας: 2424350208
από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 – 16:00.

Δηλώνοντας τα εξής στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο,
• Διεύθυνση κατοικίας,
• Τηλέφωνα επικοινωνίας,
• Ηλικία και
Τον λόγο που δεν μπορείτε να μετακινηθείτε από την κατοικία σας (ηλικιωμένοι, άτομα με επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, ανοσοκαταστολή και χρόνιες νόσους, όπως καρδιακή νόσο, αναιμία, σακχαρώδη διαβήτη, χρόνια νεφροπάθεια – αιμοκαθαιρόμενοι, νευρομυϊκά ή νευρολογικά νοσήματα καθώς και χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, όπως ΧΑΠ και βρογχικό άσθμα, εγκυμονούσες και θηλάζουσες κ.α.)

                     logos olamazi

18 Μαρτίου 2020 Σε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Κινητή Μονάδα Μαγνησίας για την
Ψυχική Υγεία ανακοινώνει την έναρξη
παροχής υπηρεσιών μέσω τηλεϊατρικής.
Όποιος νιώθει την ανάγκη να μιλήσει
με ψυχίατρο ή ψυχολόγο μπορεί να το κάνει
από το σπίτι του! Αρκεί να έχει πρόσβαση σε
έναν υπολογιστή και να μπορεί να κλείνει
ατομικό ραντεβού με τον ειδικό που επιθυμεί
εντελώς δωρεάν.
Τρόποι επικοινωνίας:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 24210 31993,693 658 6658
Στιγμιότυπο οθόνης 22

                                          CommunityCentresLogo CMYK me fonto                                             logo Dimou Alonnisou A4                                             

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλοννήσου σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. Πρωτ. 1215-13/3/2020 Απόφαση Δημάρχου με αριθμό ΑΔΑ:6Δ7ΓΩΨ6-ΟΕΖ σας ενημερώνει ότι:

Αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Αλοννήσου, μέχρι και   27/3/2020. ­­

Οι πολίτες μπορούν να ζητούν την εξυπηρέτησή τους από το Κέντρο Κοινότητας τηλεφωνικά στο 2424350208 και ηλεκτρονικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να λαμβάνουν με τον ίδιο τρόπο τα αιτούμενα έγγραφα.

Με αυτοπρόσωπη παρουσία πολιτών θα εξυπηρετούνται μόνο έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις.

                                                                          logos olamazi

Μένουμε σπίτι

11 Μαρτίου 2020 Σε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Λαμβάνοντας υπόψη την υπουργική απόφαση περί προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 11.3.2020 έως και 24.3.2020 (ΦΕΚ 10/3/2020 τεύχος Β’, ΑΡ. Φύλλου 783), όλων των πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών της χώρας , συμπεριλαμβανομένου και των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης , ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα Οικιακή Μελισσοκομία , πως τα μαθήματα αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας.
Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλοννήσου:
Τηλ. :2424350208
Ταχ. Διεύθυνση: Δημαρχείο Αλοννήσου, Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλοννήσου
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ΚΔΒΜ2

10 Μαρτίου 2020 Σε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΔΒΜ2

 

ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ

ΩΡΕΣ

1

ΤΡΙΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ

16:00-21:00

2

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

15:00-21:00

3

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ

16:00-21:00

4

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ

16:00-21:00

5

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

8:00-12:00

09 Μαρτίου 2020 Σε Δελτία Τύπου

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλοννήσου ανακοινώνει την  παροχή ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσιών ψυχικής υγείας στους κατοίκους του Δήμου Αλοννήσου από την Κινητή Μονάδα Μαγνησίας για την Ψυχική Υγεία.

Η Κινητή Μονάδα Μαγνησίας για την Ψυχική Υγεία είναι ένα νέο Πρόγραμμα της Α.μ.Κ.Ε ΔΙΟΔΟΣ το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του τον Ιανουάριο του 2020. Η Κινητή Μονάδα Μαγνησίας χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020, παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ της υπηρεσίες του.

Η επιστημονική ομάδα αποτελούμενη από έναν Ψυχίατρο και 2 Ψυχολόγους θα παρέχει τις υπηρεσίες της στις 8 και στις 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου.

ΩΡΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΟΙΝΟΥ : 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 13:30-15:00

                                                 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  08:00-12:30

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού στο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου.

     Τηλέφωνο ραντεβού : 2424065208

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο γραφείο του Κέντρου Κοινότητας στο τηλέφωνο 2424350208.

CommunityCentresLogo CMYK me fonto

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ

κινητη μοναδα 2

Σελίδα 1 από 3
Βρίσκεστε εδώ: Home ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ